Achteraf betalen met Klarna voor Sinterklaas

Sinterklaas is een feestdag die in Nederland Klarna winkels en vele andere landen op 5 december wordt gevierd. Het is traditie dat kinderen op 5 december hun schoen zetten in de hoop dat Sinterklaas een cadeautje voor hen achterlaat.

Klarna, een Zweeds bedrijf, werkt samen met het Nederlandse warenhuis HEMA om klanten de mogelijkheid te bieden hun aankopen na ontvangst te betalen. Dit betekent dat shoppers nu van hun Sinterklaascadeautjes kunnen genieten en ze later met Klarna kunnen betalen.

Dit kan een goede optie zijn voor wie krap bij kas zit of de kosten van de feestdagen wil spreiden. Het is echter belangrijk om te onthouden dat u nog steeds uw betaling binnen de afgesproken termijn moet doen, anders kunnen er rente en kosten in rekening worden gebracht.

Als u geïnteresseerd bent in deze service, kunt u meer informatie vinden op de Klarna website of bij uw plaatselijke HEMA winkel.

Als u dit jaar cadeaus voor Sinterklaas wilt kopen maar zich zorgen maakt over uw budget, geen zorgen! Klarna dekt u met zijn pay later service. U kunt nu winkelen en later betalen, rentevrij. Dus ga je gang en trakteer jezelf en je geliefden op iets speciaals deze feestdagen!

Als u op zoek bent naar een Sinterklaascadeau maar niet al uw geld in één keer wilt uitgeven, maak u dan geen zorgen. U kunt nu uw Sinterklaascadeaus betalen met Klarna en de kosten spreiden over 3 maandelijkse betalingen, rentevrij. Het enige wat je nodig hebt is een Britse bankrekening en 18 jaar of ouder zijn.

Om deze betaaloptie te gebruiken, selecteert u gewoon “Klarna Pay Later” bij het afrekenen wanneer u winkelt bij een deelnemende winkel. Maak vervolgens een account aan bij Klarna en vul uw bankgegevens in. Zodra uw aankoop is afgerond, heeft u 3 maanden de tijd om het totale bedrag af te betalen. Er worden geen rente of extra kosten in rekening gebracht zolang u op tijd betaalt.

Als u op zoek bent naar een paar leuke Sinterklaascadeau-ideeën, bekijk dan hieronder onze favorieten:

TOP PICKS VOOR SINTERKLAASCADEAUS:

-Een gepersonaliseerde mok van mugstore.co.uk
-kaartjes voor The Railway Children in het York Theatre Royal
-Een gepersonaliseerd boek van love2read.co.uk
-Een mand met traditionele Nederlandse lekkernijen van dutchDelicaciesShop.co.uk

Sinterklaas komt eraan en dat betekent dat het tijd is om na te denken over welke cadeaus je aan je geliefden wilt geven. Maar wat als je geen geld hebt om alles te kopen wat je wilt? Met Klarna kunt u nu winkelen en later betalen. Zo krijgt u alle cadeaus die u nodig heeft zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten tot na Sinterklaas.

Sinterklaas staat voor de deur, en als u bent zoals de meeste mensen, bent u waarschijnlijk druk bezig uw inkopen te doen. Maar wat als u uw Sinterklaascadeaus achteraf zou kunnen betalen, zonder rente of kosten?

Klarna is een Zweeds bedrijf dat zo’n dienst aanbiedt. Met Klarna, kunt u winkelen bij een van hun partner winkels en dan betalen voor uw aankopen later, zonder rente of kosten. Alles wat je nodig hebt is een geldig identiteitsbewijs en een Zweedse bankrekening.

Dus of u nu nog op zoek bent naar het perfecte cadeau of gewoon uw Sinterklaasinkopen gemakkelijker wilt maken voor uw portemonnee, ga dan zeker eens kijken bij Klarna.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader